Home Tags TOTO KNVB Beker

Voorspellingen TOTO KNVB Beker

Wedden op de TOTO KNVB Beker

Naast de reguliere competitie strijden alle clubs in Nederland ook mee om de TOTO KNVB Beker. Dit toernooi bestaat al sinds 1898. In de eerste rondes vliegen uiteraard veel amateurteams er al uit, maar elk jaar zijn er wel een paar verrassingen. Als de profclubs instromen begint echter het echte werk pas. Als jij graag je voetbalkennis wilt gebruiken om geld te winnen met het wedden op de TOTO KNVB Beker kan dat nergens beter dan bij Toto!

De voorspellingen van experts geven jou bovendien extra kans om goede weddenschappen af te sluiten. Zij zoeken de beste quoteringen, duiken in de geschiedenis en combineren dit met statistieken en de huidige vorm van teams. Door de wed tips van de experts te gebruiken mis je geen kans om te wedden op de TOTO KNVB Beker.

Speel mee met Toto

Wanneer kan ik wedden op de TOTO KNVB Beker?

De eerste ronde van de TOTO KNVB Beker werd gespeeld op 25, 26 en 27 september. Verder zijn de speeldata verspreid over het jaar in oktober, december, januari, februari en maart. De finale is deze editie van het TOTO KNVB Bekertoernooi op 5 mei. Je kunt uiteraard op vrijwel alle wedstrijden inzetten. Zodra een speelronde voorbij is, komen snel de quoteringen voor de volgende wedstrijden online. Zeker de wedstrijden van betaalde voetbalclubs geven bovendien tot wel 50 verschillende manieren om te wedden!

Hoe kan ik wedden?

Door een account aan te maken kun je op alle wedstrijden van de TOTO KNVB Beker wedden. Hoeveel je inzet is aan jou, maar je kan al vanaf 1 euro meespelen. Vaak is het ook mogelijk om weddenschappen te combineren op één betslip. Op die manier kun je al met een lage inzet een leuke winst maken! Door de voorbeschouwingen van Toto goed in de gaten kun je beste wedstrijden vinden om te gaan inzetten.

Speel mee met Toto

Wedden op voetbal

speel bewust toto