Home TOTO promoties

TOTO promoties

Bij TOTO hebben we regelmatig promoties, Free Bets, boosts en winacties voor jou als speler!

Ook maak je bij TOTO regelmatig kans op mooie prijzen. Als hoofdsponsor van de TOTO KNVB Beker geven we rondom elke bekerronde bijvoorbeeld gratis kaarten weg en als sponsor van Oranje zijn er vaak kaarten voor wedstrijden van het Nederlands Elftal te winnen.

Let op: we hebben regelmatig individuele promoties. Promoties en actiecode's communiceren we veelal via e-mail, en alleen naar degene die zich hiervoor hebben aangemeld. Wil je geen promoties mislopen, zorg dan dat je hebt aangegeven in je profiel dat je e-mail van TOTO wilt ontvangen.

Wil je je aanmelden voor de e-mail van TOTO, of wil je controleren wat er voor jou ingesteld staat: Log dan in op de app en ga vervolgens naar informatie en klik vervolgens op 'op mijn interesse afgestemde e-mail'. Of log in op toto.nl, ga vervolgens naar je profiel (rechtsboven) en onderaan kun je je voorkeuren instellen. Zorg dat 'Acties en promoties per e-mail' aangevinkt staat. Zorg dan dat je hebt aangegeven in je profiel dat je e-mail van TOTO wilt ontvangen.

Voor meer uitleg over Free Bets of de Combi Boost, klik hieronder.

Geen promoties om weer te geven