Home Cashout: laat jouw weddenschap eerder uitbetalen!

Cashout: laat jouw weddenschap eerder uitbetalen!

Wat is een cashout?
Cashout is een mogelijkheid om je weddenschap uit te betalen zonder dat alle uitslagen bekend zijn. Zodra je bij Toto een weddenschap plaatst, krijg je dit aanbod.

Voorbeeld: Stel je plaatst een combinatieweddenschap van twee wedstrijden met €10 inleg: Ajax wint (1,70) en PSV wint (2,10). Ajax heeft de wedstrijd gewonnen en de wedstrijd van PSV staat op het punt van beginnen. Cashout geeft jouw de mogelijkheid om €15 uit te betalen. Gebruik de cashout en pak gegarandeerd jouw winst, zelfs als PSV verliest! De €15 zal zo snel mogelijk bij jouw saldo te vinden zijn, je hoeft dus niet te wachten tot de wedstrijd van PSV is afgelopen. Mocht PSV uiteindelijk toch de wedstrijd winnen, ontvang je helaas niet meer geld.

Ook interessant: Handicap wedden | Draw no bet

Wanneer kan ik van cashout gebruik maken?

Er zijn 2 redenen waardoor je geen gebruik kan maken van cashout. 1. Eén van je wedstrijden is momenteel aan de gang. 2. Eén van je wedstrijden is foutief voorspeld.

Vanaf het moment dat je de weddenschap plaatst heb je de mogelijkheid om uit te betalen. Als er nog geen wedstrijd van start is gegaan, zal het bedrag lager zijn dan je inleg.

Als er van minimaal één wedstrijd een uitslag bekend is en deze is correct, zal het bedrag hoger zijn dan je inleg.

Kan ik direct beschikken over het cashout bedrag?

Jazeker, cashout wordt gezien als een reguliere uitbetaling en zal direct beschikbaar zijn op je saldo.

Kan ik van cashout gebruik maken als een wedstrijd is gestaakt of afgelast?

Bij een gestaakte of afgelaste wedstrijd ziet het systeem dit als een wedstrijd die nog aan de gang is en niet is afgerond. Zolang er geen uitslag wordt verwerkt, zal er ook geen mogelijkheid tot cashout zijn.

Hoe werkt cashout bij Toto systemen?

Cashout is niet beschikbaar voor Toto systeemweddenschappen. Wil je gebruik maken van cashout, dan kan dit bij singles en combinatieweddenschappen.

Wedden op voetbal

speel bewust toto