Home Cashout: laat jouw weddenschap eerder uitbetalen!

Cashout: laat jouw weddenschap eerder uitbetalen!

Wat is een cashout?
Met Cashout kun je een combinatieweddenschap uitbetalen vóór alle uitslagen bekend zijn. Hiermee pak je gegarandeerd winst, maar neem je genoegen met een lagere uitbetaling.

Voorbeeld: je hebt € 10 ingezet op de combinatie Ajax wint (1,70) en PSV wint (2,10). Ajax speelt eerder dan PSV en wint. Cashout geeft je nu de mogelijkheid € 15 te laten uitbetalen. Dit kan tot de wedstrijd van PSV is begonnen. De uitslag van de wedstrijd van PSV heeft dan geen invloed meer op jouw weddenschap. De € 15 staat zo snel mogelijk bij jouw saldo. Je hoeft niet te wachten tot de wedstrijd van PSV is afgelopen.

Ook interessant: Handicap wedden | Draw no bet

Wanneer kan ik van cashout gebruik maken?

Er zijn 2 redenen waardoor je geen gebruik kan maken van cashout. 1. Eén van je wedstrijden is momenteel aan de gang. 2. Eén van je wedstrijden is foutief voorspeld.

Vanaf het moment dat je de weddenschap plaatst heb je de mogelijkheid om uit te betalen. Als er nog geen wedstrijd van start is gegaan, zal het bedrag lager zijn dan je inleg.

Als er van minimaal één wedstrijd een uitslag bekend is en deze is correct, zal het bedrag hoger zijn dan je inleg.

Kan ik direct beschikken over het cashout bedrag?

Jazeker, cashout wordt gezien als een reguliere uitbetaling en zal direct beschikbaar zijn op je saldo.

Kan ik van cashout gebruik maken als een wedstrijd is gestaakt of afgelast?

Bij een gestaakte of afgelaste wedstrijd ziet het systeem dit als een wedstrijd die nog aan de gang is en niet is afgerond. Zolang er geen uitslag wordt verwerkt, zal er ook geen mogelijkheid tot cashout zijn.

Hoe werkt cashout bij TOTO systemen?

Cashout is niet beschikbaar voor TOTO systeemweddenschappen. Wil je gebruik maken van cashout, dan kan dit bij singles en combinatieweddenschappen.

Wedden op voetbal

speel bewust toto