Home Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Top 5 veelgestelde vragen

Klik hier voor de pagina met alle uitleg over de werking van het nieuwe Nederlandse Loterij account.

Als je een prijs hebt gewonnen, kijken wij naar je instellingen hoe je de prijs wilt ontvangen. In je account van Nederlandse Loterij is je instelling opgeslagen en daar kun je dit wijzigen. Als je dit wijzigt, zal bij de eerstvolgende prijs naar de nieuwe instelling worden gekeken.

Mogelijk is je instelling gewijzigd met de komst van je Nederlandse Loterij account. Daardoor kan het zijn dat je prijs op je bankrekening is gestort. Kijk in je profiel voor jouw instellingen.

De overboeking kan tot 10 werkdagen duren. Wij streven er naar om het bedrag eerder aan je uit te keren.

Wanneer een wedstrijd uitgesteld of, voor aanvang, afgelast wordt en niet binnen 2 dagen ingehaald, worden de quoteringen van de betreffende wedstrijd op 1,00 gezet. Wanneer een wedstrijd wordt gestaakt, nadat deze is begonnen, en niet binnen 2 dagen reglementair wordt uitgespeeld, worden de quoteringen van alle wedopties op 1,00 gezet tenzij het resultaat van één of meerdere wedopties op het moment van staken al bereikt is.

Bijvoorbeeld wanneer de wedstrijd wordt gestaakt bij een stand van 2-1 is de optie Over 2,5 al bereikt en kan niet meer wijzigen, ook al zou de wedstrijd reglementair uitgespeeld zijn. Ditzelfde zou zich onder andere kunnen voordoen bij de volgende wedopties: Goal/NoGoal, Aantal doelpunten, Eerste doelpunt. Ook Half-Time voorspellingen zijn geldig indien de eerste helft uitgespeeld is voor het staken van de wedstrijd.

Als een uitgestelde, afgelaste of gestaakte wedstrijd onderdeel is van het Toto-13 programma en niet binnen 2 dagen van de aangegeven spelperiode (uit)gespeeld wordt, zal er een vervangende uitslag gelden. De vervangende uitslag voor Toto-13 komt als volgt tot stand: de quoteringen van andere aanbieders worden gebruikt om een gemiddelde quotering te bepalen en dit gemiddelde staat voor een bepaalde krachtsverhoudingen (in percentages).

Aan de hand van deze krachtsverhoudingen worden de prognoses vastgesteld welke gepubliceerd worden op NOS teletekstpagina 562. Door de notaris wordt door het lot, op basis van de prognoses, de vervangende uitslagen voorafgaand aan de sluiting van het Toto-13 programma vastgesteld.

Na sluiting van het Toto-13 programma worden deze vervangende uitslagen door de notaris vrijgegeven aan Nederlandse Loterij.

Om mee te spelen maak je eerst een Nederlandse Loterij account aan via www.nederlandseloterij.nl aan. Na het aanmelden maak je geld over naar je wallet en kun je direct meespelen. Natuurlijk kun je ook via één van de 2.500 verkooppunten verspreid over Nederland spelen.

Toto Klantenservice

Toto klantenservice - Toto

070-550 08 05

We zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 21.00 uur en in het weekend van 10.00 – 17.00 uur.

Liever via Social Media? Stuur een bericht via:
Facebook  |  TwitterWhatsapp | Livechat