Home Veelgestelde vragen Begrippen Wat is een “bet slip”

Wat is een “bet slip”

spelformulier bet slip Toto

De term bet slip – oftewel betting slip – is tevens overgewaaid vanuit Groot Brittannië. Wij gebruiken deze term dan ook wanneer we refereren naar ons spelformulier.

Hier vind je de veelgestelde vragen met betrekking tot de term “Bet slip”

Wat is een bet slip?

Een betslip is je formulier met geselecteerde weddenschappen. Op je pc zie je die aan de rechterkant van je scherm. Op de mobiele website of app vind je die onderaan in het midden van je scherm. Heb je nog geen wedstrijden gekozen, dan staat daar ‘0’. Anders staat daar het cijfer van het aantal gekozen wedstrijden.

Hoe werkt een betslip?

Zodra je een wedstrijd selecteert komt deze in je spelformulier. Wil je een of meerdere wedstrijden uit je spelformulier halen, dan klik je op het kruisje (pc) of vuilnisbakje (mobiel). Wil je het gehele spelformulier leegmaken? Klik dan op ‘Alles verwijderen’ halverwege het spelformulier (pc) of op het groene vuilnisbakje rechtsboven (mobiel).

Ben je klaar met je selectie? Selecteer dan je inleg.

Heb je een actiecode of wil je aan een promotie meedoen? Klik dan op ‘promoties’.

Wil je meespelen in de winkel? Klik dan op ‘Speel in de winkel’. Je genereert nu een barcode die je bij de winkelier kan laten scannen. Let op: in de tijd dat je naar de winkel gaat, kunnen quoteringen wijzigen. Wil je online meespelen? Klik dan op ‘Plaats weddenschap’.

Wat zijn de limieten bij een betslip?

We maken onderscheid tussen spelers tot 24 jaar en spelers vanaf 24 jaar. Ben je jonger dan 24 jaar, dan is je limiet € 100 per week. Ben je ouder dan 24 jaar, dan is je limiet € 1000 per week.

Je kan er voor kiezen om je limiet te besteden aan één weddenschap, maar dan kan je de rest van de week niet meer spelen. Let op: bij inzetten vanaf € 400 zit je al snel boven een mogelijk winbedrag van € 449. Bij gewonnen bedrag van € 449 of hoger betaal je 29% over het gehele bedrag, ook inclusief je inzet.

Je limieten kan je ook aanpassen in je account.

Toto Klantenservice

Toto klantenservice - Toto

070-550 08 05 (gratis)

We zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 21.00 uur en in het weekend van 10.00 – 17.00 uur.

Liever via Social Media? Stuur een bericht via:
Facebook  |  TwitterWhatsapp | Livechat