Home Veelgestelde vragen Nieuwe Toto website & app

Nieuwe Toto website & app

Hier vind je de veelgestelde vragen met betrekking tot de nieuwe website en app van Toto.

Je lopende weddenschappen kan je op een makkelijke manier terug vinden. Als je het spelformulier op desktop opent zie je een tabblad met ‘Mijn weddenschappen’. Op de mobiele website en in de app zie je onder in het menu een button met een klokje naar ‘Mijn weddenschappen’.

Op desktop vind je boven in het menu ‘Mijn Toto’. Hier kies je links in het menu voor ‘Old Game History’. In de app of mobiele website klik je op je saldo en vervolgens op ‘Archief’.

Nee, dit is niet nodig. Je kan met het bestaande account inloggen. Ben je de inloggegevens kwijt? Klik dan op ‘Inloggen’ en vervolgens ‘Inloggegevens vergeten?’.

Wanneer je inlogt op desktop website klik je bovenaan in je account op je saldo. Hier zie je naast “opwaarderen” ook “uitbetalen” staan. Kies het bedrag dat je wilt laten uitbetalen naar je bankrekening. Uitbetalen kan vanaf €5,- In de app of mobiele website klik je op je saldo en vervolgens op ‘Mijn account’. Ook hier zie je ‘storten’ en ‘uitbetalen’.

Op de homepage hebben we de belangrijkste wedstrijden voor je klaar staan en de wedstrijden die bijna gaan beginnen. Wil je toch zelf het aanbod van wedstrijden samenstellen, dan kan dat door eerst de sport te kiezen en vervolgens de competities die je wilt bekijken. Heb je het land van de competitie gevonden? Klik dan op de naam van het land en de competities klappen open. Klik op de competitie en je ziet de wedstrijden.

In je spelformulier vind je de promoties terug. Klik op het ‘+’ en je zal de promoties die aan jou zijn toegewezen zien.

De uitbetaling van de winst bij een weddenschap betaald met een Free Bet is gewijzigd.

Als je de weddenschap wint, krijg je de vermenigvuldiging van de (quotering X de waarde van de Free Bet – de waarde van de Free Bet) uitgekeerd op je account. Bij een Free Bet betalen wij dus de inleg en strijk jij de winst op.

Een Free Bet zet je in door deze te activeren bij promoties. Kies de wedstrijd(en) die je wilt voorspellen. Kies een inleg die gelijk is aan de waarde van de Free Bet. Selecteer bij promoties de Free Bet. Je hebt nu succesvol de Free Bet ingezet.

De wedstrijden die je wilt volgen nog niet begonnen? Mooi! Via de app kan je dan notificaties voor een wedstrijd aanzetten. Zoek de wedstrijd in het aanbod van de Toto app en klik op het ‘+’. Bovenaan zie je nu aan de rechterkant een alarmbelletje. Hiermee kan je de notificaties instellen. Je ontvangt dan een push bij de gebeurtenissen die jij wilt weten: start van de wedstrijd, als het rust is, bij doelpunten en als de wedstrijd is afgelopen. Zo hoef je niets te missen.

Download de Toto app voor je Android of iOS device.

Als je een weddenschap via de app plaatst, dan kan je onderaan je spelformulier een notificatie aanzetten. Heb je de weddenschap gewonnen? De app stuurt je een pushbericht wanneer je uitbetaling in je account staat.

Speel je niet via de app, dan kan je er vanuit gaan dat de uitbetaling een paar minuten na afloop van je laatste wedstrijd in je account staat.

Bovenin het menu op de desktop website vind je ‘Mijn Toto’. Hier vind je de historie terug. Als je klikt op je saldo in de app, dan vind je de opties binnen je account. Hier zie je ook ‘Mijn wedhistorie’.

Een Free Bet is een cadeau van Toto. Die kan je meestal verdienen door mee te doen aan een promotie. Dit is een gratis weddenschap op kosten van Toto. Een Free Bet zet je in door deze te activeren bij promoties. Kies de wedstrijd(en) die je wilt voorspellen. Kies een inleg die gelijk is aan de waarde van de Free Bet. Selecteer bij promoties de Free Bet. Je hebt nu succesvol de Free Bet ingezet.

Als je de weddenschap wint, krijg je de vermenigvuldiging van de (quotering X de waarde van de Free Bet – de waarde van de Free Bet) uitgekeerd op je account. Bij een Free Bet betalen wij dus de inleg en strijk jij de winst op

Als je klikt op je saldo in je account, vind je de opties binnen je account. Hier zie je ook ‘Verberg saldo’.

Toto Klantenservice

Toto klantenservice - Toto

070-550 08 05 (gratis)

We zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 21.00 uur en in het weekend van 10.00 – 17.00 uur.

Liever via Social Media? Stuur een bericht via:
Facebook  |  TwitterWhatsapp | Livechat