Overige vragen

Hier vind je de overige veelgestelde vragen.

Om mee te spelen maak je eerst een Nederlandse Loterij account aan via www.nederlandseloterij.nl aan. Na het aanmelden maak je geld over naar je wallet en kun je direct meespelen. Natuurlijk kun je ook via één van de 2.500 verkooppunten verspreid over Nederland spelen.

Dat kan zeker. Toto heeft 2.500 verkooppunten verspreid over Nederland. Kijk bij ‘over Toto’ onder ‘verkooppunten bij jou in de buurt’ om de dichtstbijzijnde winkel op te zoeken.

Heb je een Android telefoon? Klik hier.

Heb je een iOS telefoon? Klik hier.

Wanneer een wedstrijd uitgesteld of, voor aanvang, afgelast wordt en niet binnen 2 dagen ingehaald, worden de quoteringen van de betreffende wedstrijd op 1,00 gezet. Wanneer een wedstrijd wordt gestaakt, nadat deze is begonnen, en niet binnen 2 dagen reglementair wordt uitgespeeld, worden de quoteringen van alle wedopties op 1,00 gezet tenzij het resultaat van één of meerdere wedopties op het moment van staken al bereikt is.

Bijvoorbeeld wanneer de wedstrijd wordt gestaakt bij een stand van 2-1 is de optie Over 2,5 al bereikt en kan niet meer wijzigen, ook al zou de wedstrijd reglementair uitgespeeld zijn. Ditzelfde zou zich onder andere kunnen voordoen bij de volgende wedopties: Goal/NoGoal, Aantal doelpunten, Eerste doelpunt. Ook Half-Time voorspellingen zijn geldig indien de eerste helft uitgespeeld is voor het staken van de wedstrijd.

Als een uitgestelde, afgelaste of gestaakte wedstrijd onderdeel is van het Toto-13 programma en niet binnen 2 dagen van de aangegeven spelperiode (uit)gespeeld wordt, zal er een vervangende uitslag gelden. De vervangende uitslag voor Toto-13 komt als volgt tot stand: de quoteringen van andere aanbieders worden gebruikt om een gemiddelde quotering te bepalen en dit gemiddelde staat voor een bepaalde krachtsverhoudingen (in percentages).

Aan de hand van deze krachtsverhoudingen worden de prognoses vastgesteld welke gepubliceerd worden op NOS teletekstpagina 562. Door de notaris wordt door het lot, op basis van de prognoses, de vervangende uitslagen voorafgaand aan de sluiting van het Toto-13 programma vastgesteld.

Na sluiting van het Toto-13 programma worden deze vervangende uitslagen door de notaris vrijgegeven aan Nederlandse Loterij.

Bij het voorspellen van voetbal gaat het altijd om de uitslag van de reguliere speeltijd. Dit zijn 90 minuten + de blessuretijd. Je kan namelijk ook een gelijkspel (X) voorspellen. Als we de verlenging en/of strafschoppen mee zouden tellen, dan kan er nooit gelijk worden gespeeld. Bij Amerikaanse sporten is het gebruikelijk om te voorspellen of een team wint inclusief verlenging.

Een sport als basketbal kan je kiezen of je een voorspelling doet zonder verlenging (keuze uit 1, X of 2) óf een voorspelling met verlenging (keuze uit 1 of 2). De quotering voor de voorspelling zonder verlenging is hoger en dus aantrekkelijker. Je krijgt hiermee meer uitgekeerd dan wanneer je de verlenging wel mee laat tellen.

Toto Klantenservice

Toto klantenservice - Toto

070-550 08 05 (gratis)

We zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 21.00 uur en in het weekend van 10.00 – 17.00 uur.

Liever via Social Media? Stuur een bericht via:
Facebook  |  TwitterWhatsapp | Livechat