Home Veelgestelde vragen Toto uitbetaling & belasting

Toto uitbetaling & belasting

Uitbetaling

Hoe lang duurt de uitbetaling bij Toto?

Heb je in de winkel gespeeld en jouw nettoprijs is lager dan € 449 dan betaalt de winkelier je in de meeste gevallen uit.

Wanneer de winkelier niet uitbetaalt of jouw nettoprijs is vanaf € 449 dan ontvang je jouw prijs binnen 31 dagen, nadat wij het deelnamebewijs aangetekend van je hebben ontvangen samen met een kopie van je legitimatiebewijs, op jouw bank- of girorekening. De kosten van verzending worden uiteraard teruggestort op jouw betaalrekening.

Online wordt jouw prijs de volgende dag in je wallet gestort.

Hoe werkt de Toto uitbetaling in de winkel?

Heb je in de winkel gespeeld en jouw nettoprijs is lager dan € 449 dan betaalt de winkelier je in de meeste gevallen uit.

Wanneer de winkelier niet uitbetaalt of jouw nettoprijs is hoger dan € 449 dan ontvang je jouw prijs binnen 31 dagen, nadat wij het deelnamebewijs aangetekend van je hebben ontvangen samen met een kopie van je legitimatiebewijs, op jouw bank- of girorekening. De kosten van verzending worden uiteraard teruggestort op jouw betaalrekening.

Hoe werkt de Toto uitbetaling online?

Wanneer je inlogt op desktop website klik je bovenaan in je account op je saldo. Hier zie je naast “opwaarderen” ook “uitbetalen” staan. Kies het bedrag dat je wilt laten uitbetalen naar je bankrekening. Uitbetalen kan vanaf €5,- In de app of mobiele website klik je op je saldo en vervolgens op ‘Mijn account’. Ook hier zie je ‘storten’ en ‘uitbetalen’.

Online wordt jouw prijs de volgende dag in je wallet gestort.

Onlangs heb ik geld overgemaakt van mijn account naar mijn rekening. Wanneer ontvang ik mijn geld?

De overboeking kan tot 10 werkdagen duren. Wij streven er naar om het bedrag eerder aan je uit te keren.

Belasting

Hier vind je de veelgestelde vragen met betrekking tot “Belasting”.

Wat is de Toto kansspelbelasting over 2018?

Voor de Toto is Nederlandse Loterij verplicht bij prijzen boven de € 449 kansspelbelasting van 30,1% in te houden. Nederlandse Loterij houdt dit in bij uitbetaling van de prijs aan de winnaar.

Toto Klantenservice

Toto klantenservice - Toto

070-550 08 05 (gratis)

We zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 21.00 uur en in het weekend van 10.00 – 17.00 uur.

Liever via Social Media? Stuur een bericht via:
Facebook  |  TwitterWhatsapp | Livechat