Home Veelgestelde vragen Toto uitbetaling & belasting

Toto uitbetaling & belasting

Uitbetaling

Hoe lang duurt de uitbetaling bij Toto?

Heb je in de winkel gespeeld en jouw nettoprijs is lager dan € 449 dan betaalt de winkelier je in de meeste gevallen uit.

Wanneer de winkelier niet uitbetaalt of jouw nettoprijs is vanaf € 449 dan ontvang je jouw prijs binnen 31 dagen, nadat wij het deelnamebewijs aangetekend van je hebben ontvangen samen met een kopie van je legitimatiebewijs, op jouw bank- of girorekening. De kosten van verzending worden uiteraard teruggestort op jouw betaalrekening.

Online wordt jouw prijs de volgende dag in je wallet gestort.

Hoe werkt de Toto uitbetaling in de winkel?

Heb je in de winkel gespeeld en jouw nettoprijs is lager dan € 449 dan betaalt de winkelier je in de meeste gevallen uit.

Wanneer de winkelier niet uitbetaalt of jouw nettoprijs is hoger dan € 449 dan ontvang je jouw prijs binnen 31 dagen, nadat wij het deelnamebewijs aangetekend van je hebben ontvangen samen met een kopie van je legitimatiebewijs, op jouw bank- of girorekening. De kosten van verzending worden uiteraard teruggestort op jouw betaalrekening.

Hoe werkt de Toto uitbetaling online?

Wanneer je inlogt op desktop website klik je bovenaan in je account op je saldo. Hier zie je naast “opwaarderen” ook “uitbetalen” staan. Kies het bedrag dat je wilt laten uitbetalen naar je bankrekening. Uitbetalen kan vanaf €5,- In de app of mobiele website klik je op je saldo en vervolgens op ‘Mijn account’. Ook hier zie je ‘storten’ en ‘uitbetalen’.

Online wordt jouw prijs de volgende dag in je wallet gestort.

Onlangs heb ik geld overgemaakt van mijn account naar mijn rekening. Wanneer ontvang ik mijn geld?

Je ontvangt het bedrag uiterlijk binnen drie werkdagen op het rekeningnummer welke je bij registratie hebt ingevuld (controleer dit rekeningnummer altijd voordat je een bedrag uitbetaald). Wij streven ernaar om het bedrag eerder aan je uit te keren.

Belasting

Hier vind je de veelgestelde vragen met betrekking tot “Belasting”.

Wat is de hoogte van de kansspelbelasting over 2019?

Nederlandse Loterij is verplicht bij prijzen boven de €449,- over het totaal bedrag 30,1% kansspelbelasting in te houden. De belasting wordt ingehouden bij het uitbetalen van de prijs aan de winnaar.

iDIN

Leeftijdsverificatie met iDIN

Vanaf 30 mei 2018 maakt ook Toto (een merk van Nederlandse Loterij) gebruik van deze dienst om zeker te weten of je 18 jaar of ouder bent. Met iDIN identificeer je je online met de veilige en vertrouwde inlogmiddelen van je eigen bank. Meer weten over iDIN?

Heb je je leeftijd nog niet geverifieerd met behulp van iDIN? Ga dan naar je profiel.

Toto Klantenservice

Toto klantenservice - Toto

070-550 08 05 (gratis)

We zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 21.00 uur en in het weekend van 10.00 – 17.00 uur.

Liever via Social Media? Stuur een bericht via:
Facebook  |  TwitterWhatsapp | Livechat