Home Veelgestelde vragen Website & app

Website & app

Hoe kan ik TOTO op mijn mobiel spelen?

Wil jij TOTO op jouw mobiel spelen? Bekijk deze pagina om precies te zien hoe dat moet!

Mobiel spelen

Wist je dat je ook met je mobiel in de winkel kan spelen? Ga naar deze pagina voor meer info!

Winkel spelen

Waar kan ik mijn lopende weddenschappen vinden?

Je lopende weddenschappen kan je op een makkelijke manier terug vinden. Als je het spelformulier op desktop opent zie je een tabblad met ‘Mijn weddenschappen’. Op de mobiele website en in de app zie je onder in het menu een button met een klokje naar ‘Mijn weddenschappen’.

Wil jij jouw weddenschappen van 15 juli 2018 en eerder bekijken? Op desktop vind je boven in het menu ‘Mijn Toto’. Hier kies je links in het menu voor ‘Old Game History’. In de app of mobiele website klik je op je saldo en vervolgens op ‘Archief’.

Hoe kan ik vinden welke wedstrijden er in een bepaalde competitie zijn?

Op de homepage hebben we de belangrijkste wedstrijden voor je klaar staan en de wedstrijden die bijna gaan beginnen. Wil je toch zelf het aanbod van wedstrijden samenstellen, dan kan dat door eerst de sport te kiezen en vervolgens de competities die je wilt bekijken. Heb je het land van de competitie gevonden? Klik dan op de naam van het land en de competities klappen open. Klik op de competitie en je ziet de wedstrijden.

Waar kan ik de promoties vinden?

In je spelformulier vind je de promoties terug. Klik op het ‘+’ en je zal de promoties die aan jou zijn toegewezen zien.

Wil jij meer weten over de promoties? Bekijk ze hier.

Hoe kan ik pushberichten ontvangen over de wedstrijden waarop ik heb ingezet?

De wedstrijden die je wilt volgen nog niet begonnen? Mooi! Via de app kan je dan notificaties voor een wedstrijd aanzetten. Zoek de wedstrijd in het aanbod van de Toto app en klik op het ‘+’. Bovenaan zie je nu aan de rechterkant een alarmbelletje. Hiermee kan je de notificaties instellen. Je ontvangt dan een push bij de gebeurtenissen die jij wilt weten: start van de wedstrijd, als het rust is, bij doelpunten en als de wedstrijd is afgelopen. Zo hoef je niets te missen.

Download de Toto app voor je Android of iOS device.

Hoe weet ik wanneer ik mijn uitbetaling heb ontvangen?

Als je een weddenschap via de app plaatst, dan kan je onderaan je spelformulier een notificatie aanzetten. Heb je de weddenschap gewonnen? De app stuurt je een pushbericht wanneer je uitbetaling in je account staat.

Speel je niet via de app, dan kan je er vanuit gaan dat de uitbetaling een paar minuten na afloop van je laatste wedstrijd in je account staat.

Wil jij meer weten over uitbetalingen? Lees hier verder.

Waar kan ik mijn wedgeschiedenis vinden?

Bovenin het menu op de desktop website vind je ‘Mijn Toto’. Hier vind je de historie terug. Als je klikt op je saldo in de app, dan vind je de opties binnen je account. Hier zie je ook ‘Mijn wedhistorie’.

Wat is een Free Bet en hoe werkt dit?

Een Free Bet is een cadeau van Toto. Die kan je meestal verdienen door mee te doen aan een promotie. Een Free Bet zet je in door deze te activeren bij promoties. Kies de wedstrijd(en) die je wilt voorspellen. Kies een inleg die gelijk is aan de waarde van de Free Bet. Selecteer bij promoties de Free Bet. Je hebt nu succesvol de Free Bet ingezet.

Wil jij meer weten over een Free Bet? Lees hier verder.

Waarom krijg ik een lager bedrag dan ik gewend ben met de inzet van mijn Free Bet?

De uitbetaling van de winst bij een weddenschap betaald met een Free Bet is gewijzigd.

Als je de weddenschap wint, krijg je de vermenigvuldiging van de (quotering X de waarde van de Free Bet – de waarde van de Free Bet) uitgekeerd op je account. Bij een Free Bet betalen wij dus de inleg en strijk jij de winst op.

Wil jij meer weten over een Free Bet? Lees hier verder.

Ik wil iemand iets laten zien in de Toto app, maar ik wil niet dat ze mijn saldo zien. Hoe kan ik dat doen?

Als je klikt op je saldo in je account, vind je de opties binnen je account. Hier zie je ook ‘Verberg saldo’.

TOTO Klantenservice

Toto klantenservice - Toto

070-550 08 05 (gratis)

We zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 21.00 uur en in het weekend van 10.00 – 17.00 uur.

Liever via Social Media? Stuur een bericht via:
Facebook  |  Twitter | Livechat