Bij Toto kun je voorspellingen doen op sportwedstrijden of -evenementen. Dit kunnen voetbalwedstrijden zijn, maar ook andere teamsportwedstrijden of individuele sportwedstrijden. Per wedstrijd staat aangegeven welke resultaten kunnen worden voorspeld.

Je kunt meespelen via de Toto app, via toto.nl en via onze verkooppunten.

Het spelaanbod

Op de homepage hebben we de belangrijkste wedstrijden voor je klaar staan en de wedstrijden die bijna gaan beginnen. Wil je toch zelf het aanbod van wedstrijden samenstellen, dan kan dat door eerst de sport te kiezen en vervolgens de competities die je wilt bekijken. Heb je het land van de competitie gevonden? Klik dan op de naam van het land en de competities klappen open. Klik op de competitie en je ziet de wedstrijden.

Het spelformulier

Als je meer dan één wedstrijd in je spelformulier selecteert, krijg je meerdere mogelijkheden om je inzet te plaatsen. Om je geselecteerde wedstrijden in één weddenschap te plaatsen scrol je naar beneden tot aan ‘Multiples’ en vul je de inleg in bij het bovenste vakje. Wil je de wedstrijden single spelen, dan hoef je niet naar beneden te scrollen en kan je direct naar de wedstrijd het vakje invullen met de inleg.

De vakjes waar je een getal hoger dan 1 tussen haakjes ziet staan, bijvoorbeeld ‘singles (x3)’ als je 3 wedstrijden selecteert, geeft aan dat je daar een systeemweddenschap kunt plaatsen. Voor meer informatie over systeemweddenschappen, klik hier.

Inleg

De minimum inleg is €1 per weddenschap. Je kunt deze inleg verhogen tot een maximum van €1.000.

Mijn weddenschappen

Je lopende weddenschappen kan je op een makkelijke manier terug vinden. Klik rechts onderin op het klokje en je ziet je lopende weddenschappen.

Wil je jouw weddenschappen van voor 16 juli zien? Klik op je saldo en kies voor ‘Archief’.

Wat win je?

Heb je al je voorspellingen van je weddenschap juist voorspeld? Dan win je een geldbedrag. Je wint je inleg vermenigvuldigd met de quoteringen (winstfactoren) die bij jouw voorspelling horen.

Over prijzen vanaf € 449 wordt door Lotto bv 30,1% kansspelbelasting ingehouden. Dit bedrag wordt door Lotto bv afgedragen aan de overheid.

In het geval je in meerdere transacties prijzen wint ten gevolge van dezelfde toevallige gebeurtenis, worden deze prijzen bij elkaar opgeteld en aldus uitgekeerd als één prijs. Is deze prijs vanaf € 449, dan houdt Lotto bv over deze prijs 30,1% kansspelbelasting in.