De nieuwe Koning Toto-campagne met Donnie en z’n sidekick Jan Boskamp kan je bijna niet ontgaan zijn de laatste tijd. Maar wist jij al dat je met onze nieuwe vette TOTO-actie kans maakt op die te gekke TOTO-kroon én € 50.000?

Hoe? Gewoon door in te zetten bij Toto. Wel minstens € 5 per weddenschap inleggen en je weddenschap moet winnend zijn. Vergeet je ook niet hier aan te melden voor de actie. Deze actie eindigt op 5 mei 2019.

Word een koning, 50K beloning!

Klik hier voor de volledige actievoorwaarden.

Champions League!

Deze week fantastische Champions League-wedstrijden met natuurlijk als topper de wedstrijd tussen Juventus en Ajax! Blijven de Amsterdammers verrassen? Ajax is de underdog, dus er valt een leuk bedrag te winnen indien er in Turijn gewonnen wordt!

Op dinsdag, naast Juve – Ajax, ook Barcelona tegen United! Vergeet ook de andere wedstrijden niet. Zo staat er woensdag Porto – Liverpool op het programma, net als de Engelse clash tussen City en de Spurs.

Bij Toto kun je leuke geldbedragen winnen door in te zetten op (één) van deze wedstrijden. Kies jouw favorieten, kies je inleg en wie weet stap jij als winnaar van het veld!

Wil je meer speluitleg, klik dan hier.