Home Koning TOTO MARADONNIE

Koning TOTO MARADONNIE

Rapper Donnie oftewel Maradonnie is Koning Toto. Samen met zijn technische staf, die bestaat uit niemand minder dan voormalig topvoetballer en analist Jan Boskamp, gaat hij wedstrijden voorspellen. Weet jij het beter dan Maradonnie en Jan? Zet in en win!

Pacjan, Flappy Koning & Doodle Boskamp

Wie kent ze niet? Die heerlijke games; Pacman, Flappy Bird en Doodle Jump. Wij hebben hier nu onze eigen Koning Toto variant op gemaakt. Laat Jan Boskamp zoveel mogelijk kroontjes eten, maar het gevaar ligt op de loer met spook Donnie. Pacjan kun je nu spelen. Of vlieg met de bal tussen de krijtlijnen door en kom zover mogelijk. Klik hier om Flappy Bird te spelen. Nog niet uitgespeeld? Laat Jan Boskamp dan springen als nooit tevoren in het exclusieve Doodle Boskamp.

Koning Toto Donnie
Donnie & Bossie - Toto

Koning TOTO lens & gifjes

Wie wil er zichzelf nou niet voor even Koning Toto wanen? Dat kan nu met onze Koning Toto lens in Instagram. Ontgrendel hier de unieke Koning Toto lens! Gebruik daarnaast op Instagram ook de Jan Boskamp en Koning TOTO Donnie GIFjes. Deze vind je door een Instagram Story te maken, op het GIF icoon te klikken en te zoeken op ‘Koning Toto’.