Home Own die Kroon en maak kans op 50.000 euro!

Own die Kroon en maak kans op 50.000 euro!

Met onze nieuwe vette TOTO actie kun je misschien zelf kans maken op die te gekke TOTO kroon én 50.000 euro! Hoe? Gewoon door in te zetten tussen 11 maart en 5 mei. Wel minstens 5 euro per weddenschap inleggen en je weddenschap moet ook winnend zijn. Word een koning, 50K beloning! ✨

Pacjan, Flappy Koning & Doodle Boskamp

Wie kent ze niet? Die heerlijke games; Pacman, Flappy Bird en Doodle Jump. Wij hebben hier nu onze eigen Koning Toto variant op gemaakt. Laat Jan Boskamp zoveel mogelijk kroontjes eten, maar het gevaar ligt op de loer met spook Donnie. Pacjan kun je nu spelen. Of vlieg met de bal tussen de krijtlijnen door en kom zover mogelijk. Klik hier om Flappy Bird te spelen. Nog niet uitgespeeld? Laat Jan Boskamp dan springen als nooit tevoren in het exclusieve Doodle Boskamp. Binnenkort volgt deze game!

Koning Toto - Donnie
Donnie & Bossie - Toto

Koning TOTO lens & gifjes

Wie wil er zichzelf nou niet voor even Koning Toto wanen? Dat kan nu met onze Koning Toto lens in Instagram. Ontgrendel hier de unieke Koning Toto lens! Gebruik daarnaast op Instagram ook de Jan Boskamp en Koning TOTO Donnie GIFjes. Deze vind je door een Instagram Story te maken, op het GIF icoon te klikken en te zoeken op ‘Koning Toto’.