Home Nieuw bij Toto Nieuw bij Toto – App

Nieuw bij Toto – App

Push match updates

De wedstrijden die je wilt volgen nog niet begonnen? Mooi! Via de app kun je dan notificaties voor een wedstrijd aanzetten. Zoek de wedstrijd in het aanbod van de Toto app en klik op het ‘+’. Bovenaan zie je nu aan de rechterkant een alarmbelletje. Hiermee kun je de notificaties instellen. Je kan zelf aangeven waar je een push voor wilt ontvangen. Doelpunten? Kaarten? Wedstrijd afgelopen? Zo hoef je niets te missen.

Push bij settled bets

Als je een weddenschap via de app plaatst, dan kan je na het plaatsen een notificatie aanzetten. Heb je de weddenschap gewonnen? De app stuurt je een pushbericht wanneer je uitbetaling in je account staat.

Speel je niet via de app, dan kun je er vanuit gaan dat de uitbetaling een paar minuten na afloop van je laatste wedstrijd in je account staat.

Resultaten in app

Wil je weten wat je favoriete ploeg uit het buitenland heeft gedaan, maar heb je geen voorspelling op deze club gedaan? Vul de naam van jouw favoriete club of speler in bij ‘Resultaten’ in het menu en check de uitslagen.

Mijn account in app

Je instellingen wijzigen en bekijken wil je natuurlijk overal en direct kunnen doen. Met de Toto app kan dit nu ook. Ben je verhuisd? Wil je instellen dat je altijd hogere quoteringen accepteert? Geen probleem! In ‘Mijn account’ kun je je instellingen wijzigen.

Wat is er nieuw bij Toto in de app? Je leest het hieronder.

Heb je toch nog verdere vragen, neem contact op met onze klantenservice.

Pushmatch - Toto