Home Nieuw bij Toto Nieuw bij Toto – Promoties

Nieuw bij Toto – Promoties

Promoties

Bij het voorspellen van je weddenschap, in het spelformulier, vind je de promoties. Tik deze aan om te zien welke promotie er voor jou beschikbaar is. Via je account kan je ook de promoties bekijken. Hier vind je drie type promoties. ‘Actieve promoties’ zijn promoties die op dat moment in de actieperiode zitten en die je geactiveerd hebt. Een ‘beschikbare promotie’ is een promotie die op dat moment in de actieperiode zit en die je nog niet geactiveerd hebt. Een ‘gebruikte promotie’ is een promotie waarvan de actieperiode verlopen is en die je in het verleden geactiveerd hebt.

Free Bet winnings

Een Free Bet is een cadeau van Toto. Die kan je meestal verdienen door mee te doen aan een promotie. Dit is een gratis weddenschap op kosten van Toto. Een Free Bet zet je in door deze te activeren bij promoties. Kies de wedstrijd(en) die je wilt voorspellen. Kies een inleg die gelijk is aan de waarde van de Free Bet. Selecteer bij promoties de Free Bet. Je hebt nu succesvol de Free Bet ingezet.

Als je de weddenschap wint, krijg je de vermenigvuldiging van de (quotering X de waarde van de Free Bet – de waarde van de Free Bet) uitgekeerd op je account. Bij een Free Bet betalen wij dus de inleg en strijk jij de winst op.

Wat is er nieuw aan Toto promoties? Je leest het hieronder.

Heb je toch nog verdere vragen, neem contact op met onze klantenservice.

Promoties - Toto