Home Nieuw bij Toto Nieuw bij Toto – Weddenschappen

Nieuw bij Toto – Weddenschappen

Spelformulier

Als je meer dan één wedstrijd in je spelformulier selecteert, krijg je meerdere mogelijkheden om je inzet te plaatsen. Om je geselecteerde wedstrijden in één weddenschap te plaatsen scrol je naar beneden tot aan ‘Multiples’ en vul je de inleg in bij het bovenste vakje. Wil je de wedstrijden single spelen, dan hoef je niet naar beneden te scrollen en kan je direct naar de wedstrijd het vakje invullen met de inleg.

De vakjes waar je een getal hoger dan 1 tussen haakjes ziet staan, bijvoorbeeld ‘singles (x3)’ als je 3 wedstrijden selecteert, geeft aan dat je daar een systeemweddenschap kunt plaatsen. Voor meer informatie over systeemweddenschappen, klik hier.

Wil je de wedstrijden single spelen, dan scrol je nog iets verder naar beneden en vul je de inleg in bij ‘Singles’.

Mijn weddenschappen

Je lopende weddenschappen kan je op een makkelijke manier terug vinden. Klik rechts onderin op het klokje en je ziet je lopende weddenschappen.

Wil je jouw weddenschappen van voor 16 juli zien? Klik op je saldo en kies voor ‘Archief’.

Het spelaanbod

Op de homepage hebben we de belangrijkste wedstrijden voor je klaar staan en de wedstrijden die bijna gaan beginnen. Wil je toch zelf het aanbod van wedstrijden samenstellen, dan kan dat door eerst de sport te kiezen en vervolgens de competities die je wilt bekijken. Heb je het land van de competitie gevonden? Klik dan op de naam van het land en de competities klappen open. Klik op de competitie en je ziet de wedstrijden.

Systeem spelen

Systeem spelen is in onze nieuwe app nog makkelijker te vinden. Wil jij nog even een korte uitleg over hoe systeem spelen werkt? Klik dan hier.

Wat is er nieuw bij het plaatsen van weddenschappen? Je leest het hieronder.

Heb je toch nog verdere vragen, neem contact op met onze klantenservice.

Mijn weddenschap - Toto
Nieuw spelaanbod - Toto