Home TOTO speluitleg Met een Banker een voorspelling kenmerken als zekerheidje in je weddenschap!

Met een Banker een voorspelling kenmerken als zekerheidje in je weddenschap!

Wat is een banker?

Een banker is een wedstrijd uit jouw selectie waarvan jij denkt dat je die met grote zekerheid correct hebt. De banker wordt vervolgens in elke weddenschap gecombineerd. Hiermee beperk je de hoogte van je inleg. Het nadeel is wel dat alle weddenschappen fout zijn als de banker niet correct is.

Het is namelijk bij systeem wedden je heel gemakkelijk een groot aantal weddenschappen in één spelformulier kan verwerken, door 5 of meer wedstrijden te selecteren kan je doubles, trebles én fourfolds in je systeem weddenschap verwerken. Je ziet dan ook dat je inleg behoorlijk rap omhoog schiet. De kosten van je inleg kan je beperken door een banker te kiezen.

Voorbeeld 1.0:

Banker_trebles_Toto

In dit voorbeeld worden er drie verschillende doubles in één weddenschap gecombineerd. Omdat je op drie verschillende doubles inzet, is jouw inleg voor deze weddenschap uiteindelijk €30. Hiermee maak jij kans op €153,70. Dit zijn de combinaties die in jouw weddenschap voorkomen:

  • FC Utrecht en Napoli winnen
  • FC Utrecht en Lazio Roma winnen
  • Lazio Roma en Napoli winnen

Voorbeeld 1.1:

Banker_3_Toto

In dit voorbeeld worden dezelfde wedstrijden gecombineerd in één weddenschap. Deze persoon is er alleen vrij zeker van dat zijn voorspelling met betrekking tot FC Utrecht correct is. Deze kiest hij dus als banker en wordt vervolgens in elke weddenschap gecombineerd. Hiermee wordt de inleg ook verlaagt van €30 naar €20. Mocht FC Utrecht niet winnen, zijn wel alle weddenschappen fout. Dit zijn de combinaties die in jouw weddenschap voorkomen:

  • FC Utrecht en Napoli winnen
  • FC Utrecht en Lazio Roma winnen
Wedden op voetbal

speel bewust toto