Home Toto speluitleg Hogere winkans met de speloptie ‘Draw no bet’!

Hogere winkans met de speloptie ‘Draw no bet’!

De meest gespeelde speloptie is ‘1 X 2’. Maar er zijn nog vele andere wedopties die ook interessant zijn. Eén daarvan is ‘Draw no bet’. Maar wat is nu precies ‘Draw no bet’?

Wat is ‘Draw no bet’?

Bij ‘Draw no bet’ doe je een voorspelling waarbij een gelijkspel niet mogelijk is. ‘Draw no bet’ betekent ook letterlijk ‘gelijkspel geen weddenschap’. Je kunt bij een wedstrijd dan alleen voorspellen wie van beide teams wint.

Waarom zou je ‘Draw no bet’ spelen?

  • Enerzijds verhoog je met ‘Draw no bet’ je winkans. Bij ‘draw no bet’ zijn de beschikbare wedopties ‘winst thuisteam’ en ‘winst uitteam’. Dus twee opties in plaats van drie. Hiermee verhoog je je potentiële winkans.
  • Anderszijds omdat een gelijkspel vaak niet fijn is voor je weddenschap. De meest gespeelde speloptie bij voetbalwedstrijden is de fulltime optie 1 X 2. Hierbij voorspel je dus winst thuisploeg, gelijkspel, of winst uitploeg. De meeste voorspellers zetten in op winst van één van de ploegen, en niet op een gelijkspel. Als het vervolgens toch (onverwacht) gelijk wordt, dan is dat doorgaans erg vervelend.

Wat als het toch een gelijkspel wordt?

Dan krijg je je inleg terug. Speel je een combinatieweddenschap dan wordt de quotering van de betreffende wedstrijd op 1 gezet.

Hoe speel je ‘Draw no bet’?

Je vindt ‘Draw no bet’ bij de extra spelopties. Klik hiervoor op de ‘+’ button naast de wedstrijd. Onder ‘win weddenschap’ vind je ‘Draw no bet’.

Voorbeeld

In het voorbeeld hieronder staat bijvoorbeeld de wedstrijd Feyenoord – AZ. Omdat je bij ‘Draw no bet’ geen gelijkspel kunt voorspellen, blijven er twee opties over: winst Feyenoord (1,47) of winst AZ  (2,27). Bij een gelijkspel krijg je je inleg terug.

Draw No Bet - Toto

‘Home no bet’ en ‘Away no bet’

Net als dat er bij ‘Draw no bet’ geen mogelijkheid is om een gelijkspel te voorspellen, is er bij ‘Home no bet’ en ‘Away no bet’ geen mogelijkheid om thuiswinst respectievelijk uitwinst te voorspellen. Ook hier verhoog je je winkans!


speel bewust toto