Home Toto speluitleg Fantasy Games – Scoreduel

Fantasy Games – Scoreduel

Als topploegen tegen kleinere clubs spelen, dan zijn deze topteams de grote favoriet, zeker als ze thuis spelen. Hierdoor zijn de quoteringen vaak niet aantrekkelijk. Met de nieuwe speloptie Scoreduel kunnen we deze topclubs tegen veel aantrekkelijkere quoteringen aanbieden. Niet door ze tegen de kleinere ploeg aan te bieden, maar juist tegen elkaar!

Wat houdt de speloptie Scoreduel in?

Bij Scoreduel kijken we niet naar of een team wint, gelijkspeelt of verliest, maar naar het aantal doelpunten die ze maken. Het kan dus zijn dat een ploeg de reguliere wedstrijd verliest, maar toch de wedstrijd uit het Scoreduel-aanbod wint.

Een voorbeeld

1 X 2
FC Barcelona – Sporting Gijon 1,09 4,32 9,75
Bayern München – Werder Bremen 1,08 5,62 10,12

 

In de reguliere wedstrijd is de quotering voor deze clubs niet hoger dan 1,10 maar in Scoreduel ziet het er zo uit. Het scoreduel is FC Barcelona – Bayern München.

1 X 2
FC Barcelona – Bayern München 2,20 3,75 2,60

 

In de competities zijn de uitslagen als volgt:

FC Barcelona – Sporting Gijon              3-2
Bayern München – Werder Bremen       2-0

Scoreduel – uitslag:

Voorbeeld-score-duel-TotoDe spelers die in het Scoreduel kozen voor FC Barcelona (1=2,20) hebben de voorspelling correct.

Scoreduel reglement

In geval van Scoreduel moet de deelnemer in één speelkans de resultaten van twee teams of individuen in twee verschillende wedstrijden voorspellen, waarbij die resultaten gecombineerd worden tot het resultaat van één (virtuele) wedstrijd. Bijvoorbeeld als in wedstrijd 1 team A tegen team B speelt en in wedstrijd 2 team C tegen team D moet het resultaat van team A en team C worden voorspeld.


speel bewust toto