Home TOTO speluitleg Hoe je eerste Toto weddenschap plaatsen?

Hoe je eerste Toto weddenschap plaatsen?

Stap 1: Zoek jouw wedstrijd

Zoek de wedstrijd waar jij op wilt wedden op in onze app, mobiele site of desktop site. Dit kan je doen door de gewenste sport en/of competitie te selecteren.

Eerste_weddenschap_Toto

Stap 2: Voorspel de wedstrijd

Per wedstrijd of evenement zijn er soms wel tot 90 verschillende wedopties. De makkelijkste is 1  X 2. Hierbij voorspel je of het thuisspelende team wint (1), het een gelijkspel wordt (X) of dat het uitspelende team wint (2).

Voorspel_de_wedstrijd

Stap 3: Bepaal je inleg

Toto speel je al vanaf €1 per weddenschap. Uiteraard is een hogere inzet ook mogelijk, maar er zijn wel speellimieten. Al jouw geselecteerde wedstrijden komen op het spelformulier. Hier krijg je verschillende mogelijkheden om jouw inzet te plaatsen. Onderaan het spelformulier wordt jouw inleg vermenigvuldigd met de quotering (de waarschijnlijkheid dat de uitkomst werkelijk uit komt). Dit bepaalt jouw mogelijke winbedrag.

Bepaal_je_inleg

Stap 4: Plaats je weddenschap

Plaats jouw weddenschap door een account aan te maken en geld te storten in jouw ‘wallet’. Dit kan gemakkelijk via iDeal of met creditcard. Wees er wel van bewust dat je alleen met Toto mee kunt spelen als je 18 jaar of ouder bent.

 

Plaats_je_weddenschap

Stap 5: Wacht de wedstrijd af

Door een sportweddenschap te plaatsen kan je niet alleen geld winnen, maar is jouw wedstrijd ook extra spannend tot de laatste minuut!

Wacht_wedstrijd_af

Stap 6: Bekijk de uitslag van jouw weddenschap

Zet push notificaties aan en ontvang onder andere tussen- en eindstanden van jouw gekozen wedstrijden! Wij streven er naar om het gewonnen bedrag zo snel mogelijk aan jouw uit te keren.

Bekijk_de_uitslag