Home Toto speluitleg Systeem wedden

Systeem wedden

Systeemweddenschap
Met een systeemweddenschap kun je meerdere voorspellingen combineren in een meervoudige weddenschap. Anders dan bij een ‘gewone’ gecombineerde weddenschap, hoef je niet alle wedstrijden goed te hebben om toch te winnen. Het systeem maakt namelijk combinaties van al jouw gekozen wedstrijden. Je wint dan al als één van die combinaties juist voorspeld is.

Voorbeeld:
Stel je doet 4 voorspellingen en kiest binnen systeem voor ‘doubles’. Dit is een 2-systeem en houdt in dat alle mogelijke combinaties van 2 weddenschappen gemaakt worden. Je wint al indien 2 van je 4 voorspellingen correct zijn. In dit voorbeeld maakt het systeem dan 6 verschillende weddenschappen voor je.  De inleg die je kiest is per weddenschap. Een inleg van € 1 betekent in dit voorbeeld dus dat je € 6 dient af te rekenen.

Weddenschappen in systeem Voorspelling A Voorspelling B Voorspelling C Voorspelling D Combinaties
1 x x AB
2 x x AC
3 x x AD
4 x x BC
5 x x BD
6 x x CD

Banker
Binnen het systeemspelen kun je ook kiezen voor een zogenaamde ‘banker’. Dit is een wedstrijd die in al je combinaties zit. Combinaties, waar deze wedstrijd niet in zit, die worden niet gemaakt. Het voordeel voor jou als speler is dat je inleg lager is door het lagere aantal combinaties. Je kiest logischerwijs voor een ‘banker’ als je er vrij zeker van bent dat die voorspelling juist is. Is je ‘banker’ voorspelling namelijk fout, dan win je niets. Je speelt de ‘banker’ door de B te kiezen op je spelformulier en vervolgens de B aan te vinken bij de wedstrijd die jij als Banker wil selecteren.

SPEEL MEE MET TOTO

Toto klantenservice

Klantenservice - Toto

070-550 08 05

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 – 21.00 uur en in het weekend van 10.00 – 17.00 uur.

Liever via Social Media? Stuur een bericht via:
Twitter   |    Facebook