Home Toto speluitleg Systeem wedden

Systeem wedden

Systeemweddenschap
Met een systeemweddenschap kun je meerdere voorspellingen combineren in een meervoudige weddenschap. Anders dan bij een ‘gewone’ gecombineerde weddenschap, hoef je niet alle wedstrijden goed te hebben om toch te winnen. Het systeem maakt namelijk combinaties van al jouw gekozen wedstrijden. Je wint dan al als één van die combinaties juist voorspeld is.


Als je een systeemweddenschap wilt afsluiten, kies dan bovenin je spelformulier het kopje ‘systeem’. Het aantal mogelijke systeemweddenschappen is afhankelijk van je aantal voorspellingen. De te spelen systemen zijn direct zichtbaar. Verder hieronder is  een voorbeeld weergegeven.

Wat je wint is afhankelijk van het aantal correcte voorspellingen. Het mogelijke winbedrag wat getoond wordt is het maximaal te winnen bedrag. Het kan ook zijn dat je een lager bedrag wint, of helemaal niets.

 

Voorbeeld:
Stel je doet 4 voorspellingen en kiest binnen systeem voor ‘doubles’. Dit is een 2-systeem en houdt in dat alle mogelijke combinaties van 2 weddenschappen gemaakt worden. Je wint al indien 2 van je 4 voorspellingen correct zijn. In dit voorbeeld maakt het systeem dan 6 verschillende weddenschappen voor je.  De inleg die je kiest is per weddenschap. Een inleg van € 1 betekent in dit voorbeeld dus dat je € 6 dient af te rekenen.

Weddenschappen in systeem Voorspelling A Voorspelling B Voorspelling C Voorspelling D Combinaties
1 x x AB
2 x x AC
3 x x AD
4 x x BC
5 x x BD
6 x x CD

Banker
Binnen het systeemspelen kun je ook kiezen voor een zogenaamde ‘banker’. Dit is een wedstrijd die in al je combinaties zit. Combinaties, waar deze wedstrijd niet in zit, die worden niet gemaakt. Het voordeel voor jou als speler is dat je inleg lager is door het lagere aantal combinaties. Je kiest logischerwijs voor een ‘banker’ als je er vrij zeker van bent dat die voorspelling juist is. Is je ‘banker’ voorspelling namelijk fout, dan win je niets. Je speelt de ‘banker’ door de B te kiezen op je spelformulier en vervolgens de B aan te vinken bij de wedstrijd die jij als Banker wil selecteren.

SPEEL MEE MET TOTO

Toto klantenservice

Toto Klantenservice

070-550 08 05 (gratis)

We zijn elke dag bereikbaar van 9.00 -23.00 uur.

Liever via Social Media? Stuur een bericht via:
Twitter   |    Facebook

Per e-mail kun je ook contact met ons opnemen. Door de grote drukte reageren we binnen 2 werkdagen. Excuses voor het ongemak. Ga naar het contactformulier.