Bij Toto zijn regelmatig Free Bets te verdienen. Maar hoe zit dat nou precies? Wat is een Free Bet precies? Waar vind je de Free Bet terug? Hoe kun je die Free Bet verzilveren?

Wat is een Toto Free Bet?

Een Free Bet is een gratis weddenschap. Heel simpel. Als jij een Free Bet hebt ontvangen, betekent dit dat je een gratis weddenschap mag doen. Je moet alleen niet vergeten om de Free Bet te activeren.

Waar kan ik de Toto Free Bet vinden?

Als jij een Free Bet hebt verdiend, dan kun je die terugvinden onder ‘promoties/actiecodes’ in je online spelformulier (daar waar je je weddenschappen hebt geselecteerd). Zie hieronder waar je hem precies kunt vinden.
Heb je van Toto een actiecode ontvangen, dan dien je deze eerst toe te voegen. Daarna kun je hem terugvinden zoals verder toegelicht.

Hoe kan ik de Toto Free Bet inzetten?

Volg hieronder de stappen om de Free Bet succesvol in te zetten.

1. Doe je voorspelling(en).
2. Klik op ‘promoties/actiecodes’.
3. Klik op de Free Bet promotie.
4. Zorg dat je inleg exact hetzelfde is als de waarde van de Free Bet. Heb je een Free Bet van € 1 ontvangen, dan dien je een inzet van € 1 te kiezen om gratis te spelen. Een hogere inzet kan ook, dan wordt de Free Bet-waarde een korting. Je hebt de Free Bet nu succesvol ingezet.
5. Plaats je weddenschap.

Wat kan ik winnen?

Als je de weddenschap wint, krijg je de vermenigvuldiging van de quotering X de waarde van de Free Bet – de waarde van de Free Bet uitgekeerd op je account. Bij een Free Bet betalen wij dus de inleg en strijk jij de winst op.

Wordt je weddenschap geannuleerd?

Als je Free Bet weddenschap op de één of andere manier wordt geannuleerd, bijvoorbeeld door een opgave bij tennis, dan wordt de quotering op 1 gezet. Bij een Free Bet weddenschap betekent dit dat de uitkering € 0 is. Je ontvangt in dit geval geen nieuwe Free Bet.

Combinatie met andere promoties

Free Bets werken in de meeste gevallen niet met andere promoties. Is er bijvoorbeeld de promotie: ‘speel € 10 en krijg een € 5 Free Bet’ dan tellen Free Bets die je inzet niet mee bij het bereiken van de €10.

Free-bet - Toto

Promoties

Bij het voorspellen van je weddenschap, in het spelformulier, vind je de promoties. Tik deze aan om te zien welke promotie er voor jou beschikbaar is. Via je account kan je ook de promoties bekijken. Hier vind je drie type promoties. ‘Actieve promoties’ zijn promoties die op dat moment in de actieperiode zitten en die je geactiveerd hebt. Een ‘beschikbare promotie’ is een promotie die op dat moment in de actieperiode zit en die je nog niet geactiveerd hebt. Een ‘gebruikte promotie’ is een promotie waarvan de actieperiode verlopen is en die je in het verleden geactiveerd hebt.

Promoties - Toto