Bij Toto zijn regelmatig promotiecodes te verdienen die recht geven op een Free Bet Maar hoe zit dat nou precies? Wat is een Free Bet precies? Hoe activeer ik de promotiecode? Hoe kun je die Free Bet verzilveren?

Wat is een Free Bet?

Een Free Bet is een gratis weddenschap. Heel simpel. Als jij een Free Bet hebt ontvangen, betekent dit dat je een gratis weddenschap mag doen. Je moet alleen niet vergeten om de Free Bet te activeren.

Hoe activeer ik de promotiecode?

Als je een promotiecode hebt ontvangen die recht geeft op een Free Bet, dan dien je die eerst te activeren alvorens je de Free Bet kunt inzetten. Je kunt de promotiecode activeren door hem in te vullen in het veld bij ‘actiecode’. Dit veld is te vinden in je online spelformulier (daar waar je je weddenschappen hebt geselecteerd) en vervolgens op ‘controleer’ (mobiel) of ‘activeer’ (desktop) te klikken. Er komt vervolgens een nieuwe promotie ‘Free Bet’ vooringevuld beschikbaar. Hoe je deze activeert lees je hieronder.

Hoe kan ik de Toto Free Bet inzetten?

Volg hieronder de stappen om de Free Bet succesvol in te zetten.

1. Doe je voorspelling(en).
2. Klik op ‘promoties/actiecodes’.
3. Klik op de Free Bet promotie.
4. Klik vervolgens op toepassen (speel je op desktop dan is deze stap niet nodig).
5. Zorg dat je inleg exact hetzelfde is als de waarde van de Free Bet. Heb je een Free Bet van € 1 ontvangen, dan dien je een inzet van € 1 te kiezen.
6. Plaats je weddenschap.
En als het goed is heb je de Free Bet succesvol ingezet en speel je deze weddenschap mee zonder te betalen.

Free bet - Toto