Home Veronica Inside Toto voorspelling

Veronica Inside Toto voorspelling

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp van Veronica Inside vullen elke maandag- en vrijdagavond de wekelijkse Toto in. Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20:30 uur bij Veronica. Bekijk alle Toto voorspellingen hieronder:

Winnen met jouw voorspellingen?

Luister van 10 augustus 2018 tot en met 10 mei 2019 elke vrijdag tussen 16.00 en 19.00 uur naar de Veronica Middagshow met Niek van der Bruggen. Iedere vrijdag maakt Niek de Wedstrijd van de Week bekend en stelt hij aan jou de vraag wat de uitslag wordt.

Wint de thuisploeg? Sms dan Toto 1. Wordt het gelijkspel? Sms dan Toto X. Wint de uitploeg? Sms dan Toto 2. Stuur je sms naar 8090* of stuur een gratis bericht via de Radio Veronica-app en maak kans op € 50,- Toto speeltegoed en twee publieksplekken bij Veronica Inside op een dag naar keuze! De winnaar wordt elke maandag tussen 16.00 en 19.00 uur bekendgemaakt.

Klik hier voor meer informatie

Geld voor jouw amateurclub!

Heeft jouw amateurvereniging een financiële bijdrage nodig vanwege een probleem op de club (denk aan afgebrande kantine of leeg materiaalhok)? Laat Johan, René of Wilfred voor jouw vereniging spelen in de Toto!

De mannen doen elke maandag en vrijdag hun voorspellingen tijdens de uitzendingen van Veronica Inside. De beste voorspeller wint een mooi bedrag en die gaat naar de vereniging waar hij voor speelt. In de winterstop wordt de winnende club bekend.