Home Veronica Inside Toto voorspelling

Veronica Inside Toto voorspelling

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp van Veronica Inside vullen elke maandag- en vrijdagavond de wekelijkse Toto in. Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20:30 uur bij Veronica. Heb je de voorspelling van de heren gemist? Bekijk alle Toto voorspellingen hieronder:

Wanneer begint Veronica Inside op Veronica?

Het nieuwe seizoen van Veronica Inside begint weer op maandag 5 augustus 20:30 uur.

PSV is overigens als eerste weer op Veronica te zien, zij spelen namelijk op 23 en 30 juli tegen FC Basel in de tweede voorronde van de Champions League. AZ en FC Utrecht zullen op 25 juli de eerste Europese wedstrijden spelen. Feyenoord stroomt een voorronde later in en start op 8 augustus.

Aflevering gemist?

Mocht je een aflevering van vorig seizoen gemist hebben? Klik dan hier om hem terug te kijken!

Aflevering bijwonen?

Altijd al een keer een aflevering van Veronica Inside willen bijwonen? Dit kan heel eenvoudig door je aan te melden via de volgende link.

Geld voor jouw amateurclub!

Heeft jouw amateurvereniging een financiële bijdrage nodig vanwege een probleem op de club (denk aan afgebrande kantine of leeg materiaalhok)? Laat Johan, René of Wilfred volgend seizoen voor jouw vereniging spelen in de Toto!

De mannen doen elke maandag en vrijdag hun voorspellingen tijdens de uitzendingen van Veronica Inside. De beste voorspeller wint een mooi bedrag en die gaat naar de vereniging waar hij voor speelt. In de winterstop wordt de winnende club bekend.