Home Wedden op sport bij Toto Wedden op Formule 1

Wedden op Formule 1

Ben jij een Formule 1-kenner?

Toto geeft extra gas om het kijken van de Formule 1 races nog spannender te maken. Dat betekent dat je met jouw F1 kennis kans maakt op echte geldprijzen. Weet jij wat Max gaat doen in de volgende GP? Wie is volgens jou favoriet om het kampioenschap te winnen? 

ZET IN & WIN

Vier goede punten om te weten:

  1. Vanaf € 1 speel je al mee en kun je geld winnen met jouw voorspelling
  2. Voorspel de uiteindelijke race winnaar
  3. Voorspel wie onderling van wie wint (head-to-head)
  4. Voorspel de uiteindelijke winnaar van het kampioenschap

F1 wedden

Alle remmen zijn los bij Toto wanneer het gaat om het wedden op formule 1. Durf jij met jouw kennis een gokje te wagen op de uitslagen van de race? Vind jij het leuk om te gokken op de verdiensten van Max Verstappen? Toto sportweddenschappen geeft je de laatste wedtips en de beste odds om leuk te verdienen op deze motorsport. Het kijken van de races is nog nooit zo leuk geweest. Lees hier onze laatste wedtips en hoe je kunt inzetten op Formule 1.

Wedden op formule 1

speel bewust toto

Formule 1 voorbeschouwingen van onze kenners

Hoe werkt het?

In het kort leggen wij je hier de meest belangrijke Formule 1 spelopties uit.

Bij een Formule 1 race gaat het natuurlijk om wie het eerste de finish haalt. Op zaterdag is er de kwalificatie wie vooraan mag starten tijdens de race. De voorste plek bij de start heet ‘Pole Position’.

  • Pole Position: de kwalificatietijd die de startplek van de coureur aanduidt. De coureur met de snelste kwalificatietijd heeft de voorste startplek in de ‘race’.
  • Race: de echte wedstrijdrondes waar de prijzen worden verdeeld.

Zowel voor Pole Position als voor de Race zet Toto 2 coureurs tegenover elkaar. Wij noemen dit ‘Head-to-Head’. Bij Pole Position kan je dan voorspellen wie van de 2 de beste startplek heeft in de race en bij Race kan je voorspellen wie van de 2 als snelste de finish haalt.

Formule 1 - weddenschappen - Toto

Let op: als een coureur, bijvoorbeeld Max Verstappen in twee verschillende ‘Head-to-Head’ wedstrijden zit, dan kan je slechts op een van deze twee wedstrijden jouw voorspelling doen.

Zodra de vrije training en kwalificatie van een Formule 1 wedstrijd begint, gaan de Tips dicht. Bij een Tip evenement zijn diverse voorspellingen mogelijk. Bijvoorbeeld: Wie wint de Grand Prix van Monaco?