Wedden op Voetbal

Ben jij een voetbalkenner?

Heb jij veel verstand van voetbal én durf je een gokje te wagen op jouw voorspelling? Probeer dan het voetbalwedden van Toto. Wij zorgen voor meer spanning in het volgen van de wedstrijd! 

ZET IN & WIN

Vier goede punten om te weten:

  1. Vanaf € 1 speel je al mee en kun je geld winnen met jouw voorspelling
  2. Voorspel Eredivisie, Toto KNVB Beker wedstrijden, maar ook La Liga, Bundesliga, Premier League, Champions League en andere populaire voetbalcompetities en voetbaltoernooien
  3. Probeer verschillende bet opties om op papier ‘gespeelde’ wedstrijden interessanter te maken
  4. Combineer wedstrijden in een zogenaamde combinatie of systeem bet voor nog hogere quoteringen

Online wedden op voetbalwedstrijden

Bij Toto kun je wedden op wedstrijden van jouw favoriete voetbalteam of competitie. Zo maak je het kijken van wedstrijden nog spannender. Niet echt zeker op wie je moet inzetten? Probeer dan de betting tips van onze experts. Zij analyseren bekende en minder bekende wedstrijden zodat jij 100% voorbereid de wedstrijd ingaat.

Welke wedopties zijn er?

Er zijn soms tot wel 50 verschillende wedopties per wedstrijd. Om het gemakkelijk te maken hebben we bij elke voetbalwedstrijd de populairste weddenschap bovenaan gezet. Een populaire wedoptie is Handicap betting. Hierbij kun je op papier ‘gespeelde’ wedstrijden interessanter maken om te kijken. We leggen je graag alle wedopties uit.

Live wedden op voetbal

Live wedden oftewel live betting is het inzetten op wedstrijden die live worden gespeeld. Helaas mogen we deze functionaliteit nog niet aanbieden volgens de Nederlandse kansspel wet. Maar houd de site in de gaten, want het is zeker de bedoeling dat wij live wedden met de vernieuwde wet op kansspelen gaan aanbieden.

Wedden op voetbal

speel bewust toto

De laatste voorbeschouwingen van onze kenners

Hoe werkt het?

Wij begrijpen dat het spelaanbod erg onoverzichtelijk kan overkomen. In het kort leggen wij je hier de meest belangrijke spelopties uit.

Ieder moment van de dag worden quoteringen gegenereerd op basis van statistieken en actuele gebeurtenissen.

De quotering is het getal dat je vermenigvuldigd met jouw inleg om te bepalen hoeveel geld je bij winst krijgt uitgekeerd. Voor een quotering kun je als vuistregel aanhouden dat hoe kleiner de kans dat de voorspelling uitkomt, hoe hoger de quotering.

Stel dat we uitgaan van Real Madrid (2,08) tegen Atlético Madrid (3,35) hieronder. Wanneer jij voorspelt dat Real Madrid wint kun je dus 2,08 keer jouw inzet uitbetaald krijgen!

Voetbalweddenschap - Toto
1 = selecteer deze optie als jij voorspelt dat de thuisspelende club wint. In dit geval Real Madrid.
X = selecteer deze optie als jij voorspelt dat het een gelijkspel gaat worden.
2 = selecteer deze optie als jij voorspelt dat de uitspelende club wint. In dit geval Atlético Madrid.

Wil je meer weten over de meer dan 66 verschillende spelopties zoals Handicap en Under/Over 2,5, ga naar de speluitleg-pagina.

Wat zijn de wedopties?

Fulltime
Voorspel of het thuisspelende team wint (1), het een gelijkspel wordt (X) of dat het uitspelende team wint (2). Je voorspelt bij Fulltime de uitslag voor de officiële speeltijd van de wedstrijd. De blessuretijd valt hier wel binnen, maar verlengingen en protesten niet. Indien gelijkspel gezien de sport of soort wedstrijd niet mogelijk is, kun je alleen de optie 1 (thuisspelend team wint) of 2 (uitspelende team wint) voorspellen.

Score
Voorspel de exacte uitslag van een wedstrijd

Dubbele kans
Voorspel bij deze speloptie twee van de drie (1, X, 2) uitslagen van de wedstrijd. Je kunt dus voorspellen: thuisspelend team wint of gelijkspel (1, X), gelijkspel/uitspelend team wint (X,2)
of thuisspelend team wint/uitspelend team wint (1, 2).

Halftime/Fulltime
Voorspel zowel het resultaat bij rust (1, X, 2) als het full time resultaat na reguliere speeltijd (1, X, 2).
Voorspel je bijvoorbeeld een gelijkspel bij rust, en een overwinning voor het thuisspelende team aan het einde van de wedstrijd, dan voorspel je (X,1).

Handicap
Een team krijgt één of meerdere doelpunten voorsprong toegekend. Deze wordt opgeteld bij het wedstrijdresultaat. De voorsprong staat vermeld bij ‘handicap’, bijvoorbeeld 0-1. In dit voorbeeld van 0-1 krijgt het uitspelende team één doelpunt voorsprong. Eindigt de wedstrijd in 1-1, dan is de uitslag van de handicapwedstrijd 1-2 en heeft hierbij dus het uitspelende team gewonnen.

Goal/No Goal
Voorspel of beide teams scoren (Goal) in de wedstrijd. Verwacht je dat één van de teams of beide teams niet scoren, dan voorspel je No Goal.

Under/Over
Bij Under/Over voorspel je of het aantal (doel)punten, sets, rondes of minuten etc. minder (U/Under) of meer (O/Over) dan het vooraf aangegeven aantal zal zijn.

Oneven/Even
Bij Oneven/ Even voorspel je of het totaal aantal (doel)punten, sets, ronden in een sportwedstrijd oneven (ON) of even (EV) is.

Eerste doelpunt
Voorspel bij de speloptie Eerste Doelpunt welke van twee teams of individuen het eerste (doel)punt, de eerste set of ronde etc. wint of maakt in een sportwedstrijd.

Aantal doelpunten
Voorspel het aantal (doel)punten, sets, rondes, minuten etc. dat in een wedstrijd door één of beide teams of individuen wordt gemaakt/behaald.

Tip
Bij Tip zijn diverse voorspellingen mogelijk. Bijvoorbeeld: wie wordt er kampioen van de Eredivisie? Of wie wint de Grand Prix van Duitsland?

Draw no bet/ home no bet/ away no bet
Bij deze spelopties kun je niet kiezen uit drie mogelijke resultaten (1 = thuiswinst, X = gelijkspel, 2 = uitwinst), maar telkens uit twee.
Bij draw no bet is een gelijkspel voorspellen niet mogelijk en kun je dus alleen een 1 of een 2 voorspellen.
Wordt het een gelijkspel dan krijg je je inleg terug (of wordt de quotering op 1 gezet voor als je een combinatieweddenschap speelt).
Idem voor home no bet (alleen X of 2 mogelijk) en away no bet (alleen 1 of X mogelijk).

Laatste doelpunt
Voorspel welk team (1=thuis, 2= uit) het laatste doelpunt maakt. Kies je X dan voorspel je geen doelpunten.

Winst na achterstand
Voorspel of het genoemde team wint na met 1-0 te hebben achter gestaan.

Thuis wint tegen 0 / uit wint tegen 0
Voorspel hier of het thuisteam danwel uitteam wint zonder een tegendoelpunt te krijgen.

Tijdstip eerste doelpunt
Voorspel hier in welk genoemd tijdvak het eerste doelpunt valt.

Winnaar 1e helft of fulltime
Voorspel hier het resultaat van de 1e helft of het fulltime resultaat. Voorspel je een 1 dan voorspel je dat het thuisteam ofwel de 1e helft wint, ofwel de gehele wedstrijd (of beide).

Winnaar 1e helft of 2e helft
Voorspel hier het resultaat van de 1e helft of de 2e helft. Voorspel je een 1 dan voorspel je dat het thuisteam ofwel de 1e helft wint, ofwel de 2e helft (of beide).

Scoort thuis/uit in beide helften?
Voorspel hier of het thuis, danwel uitteam in beide helften weet te scoren.

Kijk voor het actuele aanbod aan spelopties bij de + button achter een wedstrijd.

SPEEL MEE MET TOTO