Home Tags Arsenal

Arsenal

Het Londense Arsenal is al decennialang niet weg te denken uit de top van de Premier League. Met de schijnbaar eeuwig blijvende hoofdtrainer Arsène Wenger staan de Gunners bekend om hun verzorgde en technisch hoogstaande voetbal. Ook dit seizoen doen ze weer een gooi naar de titel in de Premier League en hopen ze ook in de diverse bekertoernooien lang mee te doen. Als je wilt wedden op Arsenal dan kan dit bijna alle dagen van de week bij Toto.nl. De weddenschappen komen per speelronde online en al snel nadat er een is afgelopen komende de volgende wedstrijden online. Inzetten kan bovendien al vanaf 1 euro per weddenschap!

ZET IN & WIN!

Gebruik de wedtips en voorbeschouwingen van experts

Om beter te kunnen wedden op Arsenal zijn de voorbeschouwingen en voorspellingen van de experts van Toto.nl ontzettend handig. Hier kun je niet alleen informatie vinden over de aankomende duels van de Gunners, want de wedtips kunnen je ook leiden naar de beste quoteringen. Door de kennis uit de voorbeschouwingen te combineren met je eigen voetbalinzicht kun je mogelijk veel geld winnen!

Waar kan ik op inzetten?

Alle wedstrijden van Arsenal komen bij Toto.nl online om op te wedden. Zowel bij de wedstrijden in bijvoorbeeld de League Cup, de FA Cup en de Premier League kun je wedden op Arsenal. Je kunt per wedstrijd bovendien vaak wel 75 of meer opties vinden om op in te zetten. Denk hierbij onder andere aan de volgende mogelijkheden:

  • Wie wint?
  • Hoeveel goals vallen er?
  • Selecteren van handicaps
  • Inzetten per helft
  • Over/under weddenschappen
  • Dubbele kans weddenschappen

Zoek aan de hand van de voorbeschouwingen en wedtips de beste quoteringen om al met een lage inzet veel geld te kunnen winnen met het wedden op Arsenal. Probeer bovendien het combineren van weddenschappen op één betslip eens. De quotering zal dan snel oplopen!

De laatste wedtips van onze kenners:

Wedden op voetbal

speel bewust toto