Home Tags Champions League

Voorspellingen Champions League

Wedden op de Champions League

Het grootste clubtoernooi in het voetbal is uiteraard de Champions League. De beste teams van Europa strijden hier tegen elkaar om de cup met de grote oren. Weet jij als geen ander hoe de clubs het gaan doen? Sluit dan bij Toto je sportweddenschappen af en zet je kennis om in geld!

Een ideale manier om je nog beter voor te bereiden op de wedstrijden in de Champions League is door de Toto Tips van de experts van Toto te lezen. De beste wedtips en voorspellingen over de diverse wedstrijden komen voorbij. Kies de informatie die voor jou relevant is ga op zoek naar de beste quoteringen. Al vanaf 1 euro kun je bij Toto wedden op de Champions League en voor je het weet heb je dit bedrag in veelvoud op je account staan.

Speel mee met Toto

Wanneer kan ik wedden op de Champions League?

De Champions League heeft zoals je vast wel weet een ander speelschema dan een normale landelijke competitie. De wedstrijd staan vrijwel altijd doordeweeks op het programma. De eerste kwalificatiewedstrijden beginnen al in juni terwijl het hoofdtoernooi van september tot en met mei op het programma staat. Er zit bovendien soms wel enkele weken tussen de speelrondes. Om niks te missen is het verstandig om de wedtips op Toto.nl in de gaten te houden. Alle voorbeschouwingen en voorspellingen komen op tijd online zodat je genoeg tijd hebt op de beste weddenschappen af te sluiten.

Waar kan ik op wedden?

Alleen de beste teams van Europa mogen meedoen aan de Champions League. Wil je bijvoorbeeld op één van de volgende teams wedden, dan kan dit zeker:

  • Barcelona
  • Real Madrid
  • Bayern Munchen
  • Chelsea
  • Juventus
  • Paris Saint-Germain

Per wedstijd kun je diverse weddenschappen vinden. Uiteraard kun je per duel een winnaar kiezen, maar ook het wedden op de Champions League met een handicap voor één van beide teams is mogelijk. Bekijk ook eens de over/under opties of sluit per helft een weddenschap af. Met meer dan 50 wedopties zit er altijd wel een gunstige quotering tussen!

Speel mee met Toto

De laatste wedtips van onze kenners:

Wedden op voetbal

speel bewust toto