Home Tags Max Verstappen

Voorspellingen Max Verstappen

Weet jij als geen ander op welke baan Max Verstappen het asfalt uit de weg gaat rijden? Ken jij alle ins-en-outs van de Formule 1 of wil je deze juist leren? De experts van Toto houden alles voor je bij en geven aan de hand van voorbeschouwingen handige Toto wed tips zodat ook jij geld kan verdienen met het wedden op Max Verstappen.

ZET IN & WIN!

Waar kan ik op wedden?

Bij een raceweekend in de Formule 1 zijn er diverse onderdelen waar jij op in kunt zetten. Zowel op de uitslag van een kwalificatie als de winnaar van een race kun jij geld inzetten. Daarnaast zijn er elke Grand Prix vele Head 2 Head weddenschappen. Hierbij kun je tussen twee coureurs kiezen. Denk jij dat Hamilton eerder over de streep komt dan Vettel? Verslaat Bottas zijn landgenoot Räikkönen? Door je goed in te lezen aan de hand van de voorspellingen van de experts van Toto kun je de beste quoteringen vinden.

Je kunt inzetten tot vlak voor de start van een kwalificatie of een Grand Prix. Nadat deze is afgelopen komen snel de weddenschappen voor de volgende race online. Je kunt dus vrijwel elke dag van de week meerdere opties vinden om te wedden op Max Verstappen.

Hoe kan ik wedden?

Bij Toto zijn alle sporten op de website handig gerangschikt. Klik eenvoudigweg Formule 1 aan en je hebt alle opties op een rijtje. Of je nu in wilt zetten op een coureur die volgens jou wereldkampioen gaat worden of wilt voorspellen op welke positie Max Verstappen gaat finishen, het kan allemaal!

Wedden kan al vanaf 1 euro en door bijvoorbeeld weddenschappen te combineren kan dit bedrag snel oplopen. De wedtips helpen je bij het vinden van de beste weddenschappen met de hoogste kansen om te winnen.

De laatste wedtips van onze kenners:

Wedden op voetbal

speel bewust toto