Home Tags Michael van Gerwen

Michael van Gerwen

Als regerend wereldkampioen darts is Michael van Gerwen bij elk toernooi waar hij aan meedoet één van de grote favorieten. Als jij als geen ander weet hoe de diverse topdarters spelen en wat ze allemaal kunnen, dan kan het wedden op Michael van Gerwen je leuke bedragen opleveren! Bij Toto kun je veel toernooien vinden om op in te zetten. Alle belangrijke wedstrijden komen verspreid over het jaar voorbij. Kies er voor om per toernooi of per wedstrijd een leuke weddenschap af te sluiten.

ZET IN & WIN!

Voorbeschouwingen over darten en over Michael van Gerwen

De voorbeschouwingen die je op Toto.nl kunt vinden voor de start van een groot toernooi geven je een uniek inzicht in de kansen en mogelijkheden van de diverse darters. Hoe groot is de kans dat Michael van Gerwen er met de titel vandoor gaat? Hoe ver zal Raymond van Barneveld komen? Door statistieken en resultaten uit het verleden te koppelen aan de huidige vorm van een speler kun je uit de voorspellingen veel nuttige wedtips halen. Door in te zetten op de weddenschappen met de beste quoteringen kun je zeer gunstig wedden op Michael van Gerwen of een andere topdarter.

Waar kan ik op wedden?

Bij Toto.nl komen alle grote televisietoernooien van de PDC en BDO voorbij om op in te zetten. Handig is bovendien dat de darters niet aan een zomer- of een winterstop doen. Het hele jaar door is er genoeg gelegenheid om in te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende toernooien:

  • World Matchplay
  • Champions League of Darts
  • Premier League of Darts
  • Diverse Darts Masters toernooien
  • Europees Kampioenschap
  • Wereldkampioenschap
  • Grand Slam of Darts
  • UK Open

Je kunt per wedstrijd een weddenschap afsluiten. Vaak zijn er tientallen opties per duel te vinden. Ook een eindoverwinnaar voorspellen is mogelijk. Geniet het hele jaar door van wedden op Michael van Gerwen bij Toto.nl en bepaal zelf hoeveel je inzet. Vanaf 1 euro speel je al mee en maak je kans op hoge bedragen!

De laatste wedtips van onze kenners:

Wedden op voetbal

speel bewust toto