Home Tags Premier League

Voorspellingen Premier League

Het is misschien wel de spannendste competitie van allemaal: de Premier League in Engeland. De gigantische bedragen die de clubs aan TV geld binnenkrijgen resulteren elk jaar weer in duels tussen de beste spelers ter wereld. Wedden op de Premier League kan alle dagen van de week bij Toto. Lees hier de voorspellingen en voorbeschouwingen van experts zodat je weet waar jij het beste op in kunt zetten. Meespelen en wedden op de Premier League is erg eenvoudig en kan al vanaf 1 euro per weddenschap!

Speel mee met Toto

Waar kan ik allemaal op wedden?

De Premier League kent geen zwakke teams. Daarom is het zeker leuk om per wedstrijd een weddenschap af te sluiten. Je kunt een winnaar kiezen of een gelijkspel voorspellen. Daarnaast zijn er per wedstrijd vaak wel 50 of meer opties om op in te zetten. Denk hierbij aan handicaps, inzetten per helft of het spelen van over/under. Als je jouw kennis van voetbal en de Premier League in het bijzonder om wilt zetten in geld kan dat bij Toto kortom op veel verschillende manieren. Elke speelronde zijn er opnieuw veel opties om op in te zetten. Je kunt elke dag van de week terecht bij Toto om de beste weddenschappen af te sluiten.

Leer van de experts om nog beter te wedden

De experts van Toto houden de statistieken, blessures, aan- en verkopen en de vorm van de teams in de Premier League goed in de gaten. Voor jou als sportwedder valt er veel informatie te halen uit de voorbeschouwingen. De wedtips kunnen je leiden naar de beste quoteringen en naar buitenkansjes om eens op in te zetten. Onder andere de volgende teams zullen zeker voorbij komen in de voorspellingen:

  • Chelsea
  • Manchester United
  • Manchester City
  • Arsenal
  • Everton
  • Tottenham Hotspur

Speel mee met Toto

De laatste wedtips van onze kenners:

Wedden op voetbal

speel bewust toto