Home Tags TOTO KNVB Beker

Tag: TOTO KNVB Beker

Het toernooi om de TOTO KNVB Beker bestaat al sinds 1898. Altijd een mooie strijd tussen amateur- en profclubs. Als jij graag je voetbalkennis wilt gebruiken om geld te winnen met het wedden op de TOTO KNVB Beker kan dat nergens beter dan bij TOTO!

Hoofd- en naamsponsor TOTO

TOTO is al sinds 2009 trotse hoofdsponsor van de KNVB Beker en is per 12 januari 2018 ook naamsponsor van de TOTO KNVB Beker. De KNVB en TOTO hebben dit samen bekend gemaakt op 12 januari op het KNVB hoofdkantoor in Zeist; precies 100 dagen voorafgaand aan de 100ste finale van deze prestigieuze cup.

#Bekerwaggie

Wil jij in de Bekerwaggie naar een TOTO KNVB Bekerwedstrijd? Houd dan gedurende het seizoen onze kanalen in de gaten!

Hoe werkt de TOTO KNVB Beker?

Het TOTO KNVB Beker-toernooi is het nationale toernooi voor amateur- en betaaldvoetbalclubs. Lees hier verder om erachter te komen hoe het toernooi precies in werking treedt!

Wie zitten er nog in de TOTO KNVB Beker?

Ajax won de beker in 2019. In 2020 is het toernooi vanwege de coronacrisis voortijdig beëindigd. Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het programma 2020/2021. Bekijk het programma hier.

Wat krijgt de winnaar van de TOTO KNVB Beker?

Het team dat de TOTO KNVB Beker weet te winnen, ontvangt ten eerste de schitterende dennenappel. Daarnaast mag de bekerwinnaar het opnemen tegen de landskampioen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal en plaatst het zich voor de derde voorronde van de UEFA Europa League.

Hoe vaak wonnen Ajax, Feyenoord, PSV en AZ de TOTO KNVB Beker?

Elk jaar weten clubs als Ajax en Feyenoord het ver te schoppen in het Nederlandse bekertoernooi. Ben jij benieuwd naar hoe vaak de top-4 van de Eredivisie de TOTO KNVB Beker gewonnen heeft? Alle informatie vind je hier!

Wanneer kan ik wedden op de TOTO KNVB Beker?

De eerste ronde van de TOTO KNVB Beker werd gespeeld op 29, 30, en 31 oktober. Verder waren de speeldata verspreid over het jaar in december, januari, februari en maart. De finale van de editie 2019/2020 van het TOTO KNVB Beker-toernooi zou aanvankelijk worden gespeeld op 19 april, maar vanwege  de coronacrisis is die wedstrijd afgelast. Je kunt uiteraard op vrijwel alle wedstrijden inzetten. Zodra een speelronde voorbij is, komen snel de quoteringen voor de volgende wedstrijden online. Zeker de wedstrijden van betaalde voetbalclubs geven bovendien tot wel 100 verschillende manieren om te wedden!

Hoe kan ik wedden?

Door een account aan te maken kun je op alle wedstrijden van de TOTO KNVB Beker wedden. Hoeveel je inzet is aan jou, maar je kan al vanaf 0.10 euro meespelen. Vaak is het ook mogelijk om weddenschappen te combineren op één spelformulier. Op die manier kun je al met een lage inzet een leuke winst maken! Door de voorbeschouwingen van TOTO goed in de gaten kun je beste wedstrijden vinden om te gaan inzetten.

ZET IN & WIN!

Ook interessant: FA Cup | Copa del Rey

Voorbeschouwingen TOTO KNVB Beker

Wedden op voetbal
speel bewust toto